LG Electronics оновила серію надлегких ноутбуків gram Pro

LG Electronics оновила серію надлегких ноутбуків gram Pro

Ноутбуки LG gram Pro (моделі 16Z90SP і 17Z90SP) оснащені процесором Intel Core Ultra з гібридною архітектурою, накопичувачем SSD NVMe PCIe 4.0 і відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3050. Нові ноутбуки LG gram Pro також оснащені Intel AI Boost, нейронним процесором від Intel (NPU), що може обробляти робочі навантаження штучного інтелекту навіть без підключення до мережі.

Крім того, з метою підвищити сумісність нові LG grams включають додаток LG gram Link, який полегшує обмін файлами, передачу фотографій і віддзеркалення екрана між LG gram (Windows) і пристроями Android або iOS. Додаток також має інтегровану функцію штучного інтелекту, що грамотно класифікує фотографії, які зберігаються в gram, і спрощує пошук зображень шляхом ідентифікації за ключовими словами. Підсилюючи сумісність і загальний досвід LG gram, LG gram Link вибудовує взаємопов’язану екосистему пристроїв, таких як смартфони та планшети, що сполучаються з клавіатурою та мишкою LG gram, пропонуючи користувачам розширені можливості підключення та масштабованість.

Нові моделі LG gram Pro оснащені системою подвійного охолодження. Така системадопомагає новим ноутбукам оптимально працювати навіть при роботі з вимогливим програмним забезпеченням, таким як пакети для редагування відео та інструменти для створення зображень ШІ. Завдяки ультратонкому та надлегкому дизайну 16- та 17-дюймовий LG gram Pro надають виняткову портативність, елегантний стиль і преміальну продуктивність, що робить їх ідеальними для професіоналів у дорозі та всіх тих, хто шукає високоякісне комп’ютерне рішення, яким можна скористатися на шляху. 

Пристрої LG gram Pro забезпечують високу якість зображення, пропонуючи 100 % охоплення колірного простору DCI-P3 (доступно, якщо ноутбуки LG gram підключені до пристроїв Android або iOS через ту саму мережу Wi-Fi або Bluetooth). Обидві моделі оснащені IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Wide Quad XGA (WQXGA / 2560 x 1600), тоді як 16-дюймовий LG gram Pro також доступний з дисплеєм OLED WQXGA+ (2880 x 1800) із антибліковим покриттям. Для зручного підключення кожна модель має різноманітні порти, зокрема Thunderbolt 4, USB Type-C, USB Type-A та HDMI.

LG gram Pro 2 в 1 (модель 16T90SP) отримав нагороду «Innovation Award» на CES 2024 і нещодавно був занесений до Книги рекордів Гіннеса як найлегший 16-дюймовий ноутбук 2 в 1. Цей універсальний «конвертований» ноутбук також оснащений OLED-дисплеєм з роздільною здатністю WQXGA+ (також доступний з IPS панеллю з роздільною здатністю WQXGA 2560 x 1600). Він вирізняється тонким і надлегким дизайном, товщиною всього 12,4 міліметра і вагою 1399 грамів, що робить його легким у транспортуванні. Також тут є шарнір із можливістю регулювання на 360 градусів, надтонкий дизайн лицьової панелі в 4 напрямках, чутливий сенсорний екран і стилус, який заряджається бездротово.

2024 LG gram

У 2024 році LG також виведе на ринок ноутбуки LG gram 17, 16, 15 і 14 (моделі 17Z90S, 16Z90S, 15Z90S і 14Z90S). Завдяки тонкому дизайну та тривалому заряду батареї LG grams орієнтовані на підприємців, що часто працюють в дорозі. Усі моделі LG gram 2024 року оснащені процесорами Intel Core Ultra, накопичувачами NVMe PCIe 4.0 і високояскравими IPS-панелями з антибліковим покриттям.

Моделі LG gram 17 і 16 обладнані дисплеями з роздільною здатністю WQXGA і великими розмірами екрана, що робить їх придатними як для роботи, так і для мультимедійних цілей. Менші 15- та 14-дюймові моделі відрізняються кращою транспортабельністю. Усі моделі родини LG gram 2024 року оснащені вбудованою веб-камерою Full-HD (1920 x 1080) для відеодзвінків і конференцій. Вони мають зручне вбудоване програмне забезпечення, як-от LG Glance від Mirametrix, що підвищує безпеку та конфіденційність, а також нове LG gram Link.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *