ASUS оголосив про випуск серії портативних комп’ютерів NUC 14 Pro

ASUS оголосив про випуск серії портативних комп’ютерів NUC 14 Pro

Компанія ASUS продовжує розвивати лінійку пристроїв NUC, пропонуючи нову серію портативних комп’ютерів NUC 14 Pro. Моделі NUC 14 Pro та NUC 14 Pro+ поєднують у собі якість Intel NUC з новими можливостями. NUC 14 Pro виконаний у корпусі 4×4 з матовим текстурованим покриттям і знімною верхньою панеллю, а NUC 14 Pro+ – у новому корпусі 5×4, виготовленому з високоякісного анодованого алюмінію. Моделі NUC 14 Pro сумісні з Windows 11, Windows 11 IoT Enterprise і різними дистрибутивами Linux, що робить їх універсальними пристроями для забезпечення динамічних обчислювальних ресурсів, адаптованих до потреб користувача. Оснащені процесорами Intel до моделі Core Ultra 9 з тактовою частотою до 5,1 ГГц, інтегрованою графікою Intel Arc і технологією Intel vPro, ці потужні настільні системи змінюють уявлення про обчислювальні можливості компактних комп’ютерів.

Моделі NUC Pro є першими в лінійці пристроями, які можуть оснащуватися до 96 ГБ пам’яті DDR5-5600, двома SSD NVMe x4 і BIOS з підтримкою адаптерів. Завдяки широкому набору інтерфейсів серія NUC 14 Pro гарантує неперевершені можливості підключення різноманітних пристроїв. Вони підтримують одночасне підключення до чотирьох моніторів завдяки двом портам HDMI 2.1 (TMDS) і двом портам Thunderbolt 4 (в залежності від моделі). Завдяки двом слотам для встановлення швидкісних твердотільних накопичувачів і можливості розширення дискової підсистеми ці рішення задовольняють різноманітні потреби користувачів у зберіганні даних.

Відсутність гвинтів для кріплення накопичувачів спрощує встановлення, роблячи його швидшим, простішим і безпечнішим. Завдяки тонкому й водночас міцному корпусу з матовим текстурованим (Pro) або анодованим алюмінієвим (Pro+) покриттям панелей, знімній верхній панелі й монтажній пластині стандарту VESA, ці настільні комп’ютери малого формфактору впишуться в будь-який робочий простір. Пристрої супроводжуються трирічною обмеженою гарантією ASUS. Окрім готових до роботи міні-ПК з операційною системою, лінійка NUC пропонує користувачам також плати для модернізації наявних комп’ютерів і комплекти для складання міні-ПК без операційної системи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *